Wil je ook snel van je droge haren af?

Door föhnen, zon, chloor en zeewater, kan jouw haar droog aanvoelen. Je haar is moeilijk te hanteren, is dof en vooral breekbaar. Hoe moet je jouw droge haar nu behandelen? Trend Team vertelt je hier graag meer over.

Droog haar heeft veel aandacht nodig. Speciaal voor iedereen die last heeft van droog haar, heeft Kérastase de Nutritive producten ontwikkeld. Nutritive houdt rekening met de verschillende kenmerken van droog haar, zodat er voor iedereen een juist product te vinden is. De Kérastase Nutritive behandeling maakt het haar zacht en soepel en zorgt ervoor dat het haar diepe voeding krijgt die het haar doet herleven. Met de drie stappen van Kérastase, reinig, verzorg en modelleer je je haar en zorg je ervoor dat jouw haar ook na je vakantie weer in optimale conditie komt.blog_kerastase

Om het haar de juiste verzorging te geven, is het belangrijk om eerst jouw haartype te bepalen. Kérastase Nutritive onderscheidt de volgende droge haartypen: normaal tot droog haar, droog en gevoelig haar, droog en weerbarstig haar, droog en krullend haar en dik, droog en weerbarstig haar. Wanneer je hebt bepaald waaronder jouw haar valt, kun je het de juiste verzorging geven in drie stappen. Vind je het lastig om te bepalen tot welk haartype jouw haar hoort? Wij helpen je graag!