FACE FRAMING de haartrend!

De iconische FACE FRAMING trend uit de jaren 90 is weer helemaal terug van weggeweest en dé haartrend. En het goede nieuws is dat een Face Framing bij iedereen staat! Het is perfect als je een keer iets anders met je haar wilt, maar niet zit te wachten op een totaal nieuwe look. Benieuwd of de Face Framing trend iets voor jou is? Lees snel verder en laat je inspireren!

WAT IS FACE FRAMING?
Face Framing is een techniek waarbij er een mooi lijstje rondom je gezicht wordt gecreëerd. Face Framing is een kleurtechniek waarbij onze haarstylisten highlights rondom je gezicht zetten. Dit plaatst een natuurlijk lijstje rondom je gezicht, waardoor je gezichtsvorm nóg mooier uitkomt. Door de highlights zijn je voorste plukken in een (iets) andere kleur dan de rest van je haar, ideaal als je geen highlights door je hele haar wil zetten.

VOORDELEN VAN FACE FRAMING?
1. Met een Face Framing creëer je een subtiele nieuwe look, zonder veel aanpassingen in jouw lokken.
2. Een Face Framing kan bij iedereen! Wat jouw haarlengte of haarkleur ook is, een Face Framing kan altijd!
3. Een Face Framing creëert volume. Door het natuurlijke lijstje rondom je gezicht creëer je meer diepte in het haar waardoor je optisch meer volume in jouw lokken creëert.
4. En tot slot een Face Framing vraagt weinig onderhoudt! De highlights lopen subtiel over vanuit je eigen haarkleur, dus je hoeft je totaal geen zorgen te maken over uitgroei!

VOOR WELKE HAARKLEUR IS EEN FACE FRAMING GESCHIKT?
Het maakt niet uit welke haarkleur je hebt. Bij een Face Framing kiezen onze haarstylisten vaak voor highlights die 2 tinten lichter zijn dan de rest van je haarkleur voor een zachte natuurlijke look. Maar je kan ook juist gaan voor een opvallende look met een opvallende kleur. Onze haarstylisten geven je graag persoonlijk advies voor het bepalen van de juiste kleuring.
Daarnaast staat een Face Framing echt bij elke look. Het staat prachtig als je je haren graag los draagt, maar is ook perfect voor die speelse plukjes.

Ga jij ook voor de haartrend van 2021? Bel ons voor een afspraak.