Complet, Rob Thijssen en Rebellious samen onder één dak en met een nieuwe naam

PERSBERICHT Complet, Rob Thijssen en Rebellious samen onder één dak en met een nieuwe naam De Hoofdsalon opent 29 november aan de Burchtstraat 12 in Wijchen

Wijchen, 29 november 2022 – Kapsalons Complet, Rob Thijssen en Rebellious verhuizen naar Burchtstraat 12 in Wijchen. Ze krijgen een ware metamorfose en gaan samen verder als één kapsalon onder de naam De Hoofdsalon. Eind november is de opening. Eigenaresse Janneke Thijssen kan niet wachten. Een droom komt uit: “Ik heb altijd al mijn kapperszaken onder één dak willen hebben.”

Met de slogan ‘Met hart voor meer dan haar’ wil Janneke aantonen zoveel meer te zijn dan alleen maar een kapsalon. “Met ons enthousiaste en vakkundige team van zo’n vijfentwintig kapsters en haarstylisten willen we onze klanten een perfecte haarbeleving en behandeling bieden. Maar we doen nog veel meer. Ook voor bijvoorbeeld het epileren, liften en verven van wenkbrauwen en snelle hulp bij styling kun je bij ons terecht. Daarnaast hebben we een privésalon voor mensen die behoefte hebben aan een beetje privacy of wat rust. En is er een bar, waar je kunt zien hoe kleuren gemaakt worden. Een soort open keuken.”

Iedereen welkom

“Bij de Hoofdsalon is iedereen welkom”, vervolgt Janneke. “Wij richten ons niet op een specifieke doelgroep, maar creëren een plek voor iedereen. Hoe jong, oud of wie je ook bent. Je kunt hier gewoon lekker jezelf zijn. Lekker even ontspannen en genieten. Ook willen we betekenis geven aan de toekomst. Geïnteresseerden en scholieren bieden we de kans om trainingen en lessen bij ons te volgen. Deze To Grow Academy geeft de kennis en ervaring van collega’s en klanten door aan de nieuwe generatie kappers.”

Echte kappersfamilie

Janneke komt uit een echte kappersfamilie. Haar opa, Harrie Thijssen, opende in 1942 een kapsalon die uitgroeide toe een begrip in Wijchen. “Mijn ouders Rob en Marie-Anne namen de salon in de jaren zeventig over en breidde deze uit volgens hun eigen stijl. Continu zoekend naar dat wat het kapper zijn speciaal maakt voor de klant en medewerkers. Zelf nam ik 2010 de zaken over. Met elke generatie groeide het bedrijf uiteindelijk uit tot drie salons en een haarwinkel: kapsalon Rob Thijssen, Rebellious, Complet en HaarZaak. Nu is met De Hoofdsalon wat mij betreft de cirkel rond. Samen met mijn broer Luc, die zich gaat bezighouden met het dagelijkse management, en natuurlijk samen met mijn geweldige team maken we er meer dan iets moois van voor onze klanten.”

Noot voor de redactie, niet voor publicatie Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen via info@dehoofdsalon.nl.