Over de Hoofdsalon

Tachtig jaar geleden opende mijn opa Harrie Thijssen zijn eerste kapsalon. Helemaal ingericht en neergezet volgens zijn eigen stijl groeide dit uit tot een begrip in Wijchen. Mijn ouders, Rob en Marie-Anne Thijssen, namen de salon over, breidde deze uit en gaven er hun eigen draai aan. Continu zoekend naar dat wat het kapper zijn speciaal maakt voor de klant en medewerkers. Vanaf 2010 was het mijn beurt. Met elke generatie groeide het bedrijf uit tot drie salons en een haarwinkel: Kapsalon Rob Thijssen, Rebellious, Complet en HaarZaak 

Nu hebben we  alles samengevoegd in één schitterend pand én met een fonkelnieuwe naam: De Hoofdsalon. Een salon waar verschillende belevingen samenkomen. Waar je als mens, als klant helemaal centraal staat. Waar we een beleving en behandeling bieden die bij jou past. Waar iedereen welkom is, wie je ook bent; grijs, blond, bruin of paars.  

Een salon met verschillende gedeeltes waar je je prettig voelt en natuurlijk goed geholpen wordt.  Met, als je daar behoefte aan hebt, een privésalon waar je even je eigen ruimte hebt. Een brow-gedeelte waar je kunt shapen, liften en kleuren, en een haar-gedeelte voor een snelle en perfecte styling. Het middelpunt in onze salon is de kleurbar; een open keuken waar je kunt zien hoe we kleuren maken. Daarnaast hebben we oog voor de toekomst. Voor nieuwe generaties enthousiaste stylisten. Via onze To Grow Academy in de salon volgen en geven we trainingen aan geïnteresseerden en scholieren/studenten.   

Met hart voor meer dan haar. Daar gaan en staan wij voor.  

Kom gewoon een keertje kijken, dan snap je vast wat ik bedoel.  

Liefs Janneke