Welke haarscheiding past het beste bij jouw gezicht? Bel ons voor een afspraak.

Breed of rond gezicht
Heb je een meer vierkant of rond gezicht, dan is het het mooist om een middenscheiding te dragen in combinatie met iets kortere lengtes die langs je wangen/gezicht vallen. Een middenscheiding geeft visueel een langer effect aan je gezicht. Dit komt door de verticale lijn, deze geeft een slanker effect.

Lang en smal gezicht
Wanneer je een langer en wat smaller gezicht hebt, staat een zijscheiding het mooist. Hiermee maak je een iets horizontalere lijn in het gezicht en lijkt je gezicht wat ‘breder’.

Ovaal gezicht
Dan heb je heel veel mazzel, want bij deze vorm past iedere scheiding. Heb jij even geluk!

TIP
Bij de meeste mensen valt het haar in een natuurlijke scheiding waardoor het moeilijker is om het anders te stylen. Wil je dit anders? Borstel dan de voorkant van je haar met een grote ronde borstel naar voren en föhn het plat en droog. Föhn en borstel het alle kanten op, zodat er niet specifiek een scheiding in valt, maar het alle kanten op kan vallen. Je kunt het beter plat laten vallen, dan er volume in maken. Gooi je haar met je handen naar achter en ‘duw’ het losjes naar voren. Finish met wat extra stevigheid in de vorm van hairspay.