TAILOR’S. Tailormade grooming, made for real men

Het TAILOR’S concept
Uniek. Individueel. Krachtig. Mannelijk. En dat alles met een onmiskenbare stijl.
Deze belangrijke woorden zijn ontstaan toen een groep vrienden elkaar ontmoetten in 2015 om na te denken over de uitgangspunten voor het ontwikkelen van een nieuwe verzorgings en stylings lijn voor mannen.
Echte vakmanschap gecombineerd met natuurlijke passie, innovatie met kracht en de hoogste kwaliteit – dit zijn de attributen die zijn gevuld met het leven in de kapsalons, elke dag opnieuw- en waarden die de moderne mens van vandaag vertegenwoordigen, die zorg draagt voor een verzorgd uiterlijk.

Tailormade – net zoals het handgemaakte kostuum van een mode-fabriek, dat is de manier waarop wij TAILOR’S hebben ontwikkeld. Verzorging en stylings producten die speciaal ontwikkeld zijn voor de unieke behoeften van het mannenhaar en zelfs meer dan dat: Ingrediënten en verpakkingen van de hoogste kwaliteit, het ontwerp van het product en het merk geeft een modern en eigentijds gezicht aan de traditionele, eerlijk en ambachtelijke Barber Shop-Style en het creëert rondom de serie een TAILOR’S wereld dat zich uitwijst op een onnavolgbare manier:

Als het TAILOR’S is dan moet het iets voor échte mannen zijn!

De lijn bestaat uit vijf stylingproducten (Gel, Clay, Wax, Pomade en Cream) en drie haarverzorgingsproducten (Tea Tree Wash, Hair & Body Wash en Tonic). Op de producten staat geen handleiding, maar een QR-code. Als je deze code scant, dan kom je op een korte how-to video en is meteen duidelijk hoe het product gebruikt moet worden.

Clay
Strong hold, matte finish
Intensieve stylingsterkte voor elk type haar. Dit unieke product met bamboe extract en silica geeft het haar vorm en textuur. Perfect voor korte kapsels en voor iedereen die houdt van een natuurlijke look.
Gebruiksaanwijzing: Wrijf een kleine hoeveelheid tussen de handen totdat het product glad is en breng het aan in handdoek droog haar.
Eigenschappen: Perfect voor een gevoelige hoofdhuid. Silica verbetert de viscositeit en geeft een gladde textuur waardoor het product makkelijk aangebracht kan worden. Voorziet het haar en hoofdhuid van hydratatie. Bamboe extract zorgt voor een perfecte houdbaarheid en verzorging. 100 ml.

Cream
Strong hold, medium shine
Voor stevig haar, textuur en volume. Dit unieke product met bamboe extract en bijenwas is perfect voor kort haar en geeft een stevige, flexibele houdbaarheid en een natuurlijke finish.
Gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid aan op droog of handdoek droog haar en style het zoals gewenst.
Eigenschappen: Voedt het haar met vocht inbrengende bestanddelen voor een gladde en sterke versteviging. Bamboe extract geeft het haar stevigheid en een perfecte verzorging. Beschermt het haar tegen uitdroging en geeft absolute controle tijdens het stylen.
100 ml.

Pomade
Strong hold, matte finish
Perfect voor krullend haar. Het is een modern en flexibel alternatief voor het stylen van het haar. Dit unieke product met bamboe extract is vocht inbrengend, geeft een klassieke look en is geschikt voor elk type haar.
Gebruiksaanwijzing: breng een kleine hoeveelheid aan op het haar en style het zoals gewenst.
Eigenschappen: Eenvoudig uit te spoelen met shampoo. Het geeft een fantastische glans en maximale stevigheid. Bamboe extract geeft het haar een perfecte houdbaarheid en verzorging. 100 ml.

Wax
Medium hold, medium shine
Makkelijk te gebruiken wax voor alle haartypes. Dit unieke product met bamboe extract en tarwe proteïne zorgt voor volume, stevigheid, zachtheid en natuurlijke glans. Dit product zorgt voor volume en is perfect voor expressieve styles.
Gebruiksaanwijzing: Breng een kleine hoeveelheid aan in het droge of handdoek droge haar en style het haar zoals gewenst.
Eigenschappen: Eenvoudig uit te spoelen met shampoo. Voorziet het haar van hydratatie en geeft een flexibele houdbaarheid, sterkte en volume. Bamboe extract geeft het haar een perfecte houdbaarheid en verzorging. 100 ml

Gel
Strong hold, maximum shine.
Het ultieme product voor blijvende houdbaarheid. Dit unieke product met bamboe extract en pro vitamine B5 geeft het haar een sterke look en extra glans. Deze alcoholvrije gel zorgt voor het perfecte model en de perfecte glans en vanwege de lage PH waarde droogt de hoofdhuid niet uit.
Gebruiksaanwijzing: de gel op handdoek droog haar aanbrengen. Breng het aan van de wortels tot de punten en laat het in de lucht drogen.
Eigenschappen: Voor extra versteviging en glans. Beschermt het haar en hoofdhuid tegen uitdrogen. Gemakkelijk te gebruiken. Bamboe extract zorgt voor een perfect houdbaarheid en verzorgt het haar. 100 ml.
Hair & Body Wash
TAILOR’S Hair & Body Wash is de exclusieve vocht inbrengende verzorging voor mannen. Cafeïne en menthol simuleren de microcirculatie van de hoofdhuid en geven een fris gevoel op de huid en het haar. Provitamine B5 regenereert en hydrateert het haar.
Gebruiksaanwijzing: Breng aan op nat haar en masseer het goed voordat je het uitspoelt. 250 ml

Tee Tree Wash
TAILOR’S Tea Tree Wash is de opfrissende en reinigende shampoo voor mannen haar. Theeboomolie, pepermunt en rozemarijn spoelen roos weg en maken het haar fris en schoon, vol vitaliteit en glans. Ideaal voor alle haartypes en nuttig voor een goede start van iedere dag.

Gebruiksaanwijzing: Breng aan op nat haar en masseer het goed voordat je het uitspoelt. 250 ml

Tonic
TAILOR’S Tonic met cafeïne en menthol, stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en geeft dagelijkse verfrissing van het haar.
Gebruiksaanwijzing: maak een scheiding in het haar, breng direct aan op de hoofdhuid op en masseer het licht in. Niet uitspoelen.