BabyLights Alles wat je wilt weten over deze nieuwe trend.

BabyLights
Alles wat je wilt weten over deze nieuwe trend.

Een goede vervanger van de grote Ombre trend zijn de ‘BabyLights’. Deze laatste kleurtrend neemt de ‘au naturel’ route!

De natuurlijke highlight trend lijkt op de ‘sunkissed’ lokken die je als kind had. Deze trend zie je steeds meer terugkomen bij de beauty-editors van de Glossy’s en de celebs. Met name omdat de BabyLights ervoor zorgen dat het je eigen (haar)kleur verbeterd/op lift, zonder dat je TE ver van je eigen haarkleur afgaat.

Goed voorbeeld: Miranda Kerr’s subtiele gouden lokken. Belangrijk bij deze look is dat het grootste gedeelte van je haarkleur je eigen kleur is, en er enkel fijne en natuurlijke accenten worden gecreëerd. Nog belangrijker; de aanzet van de highlights in je haar, je wilt namelijk dat je er gezonder en frisser uitziet na de BabyLights ;-)!

Er zijn drie gebieden die belangrijk zijn voor de hairstylist

– de haarlijn
– natuurlijke scheiding
– de punten van het haar.

De highlights moeten ‘baby-fijn’ zijn rondom de haarlijn en kruingedeelte, met een zachte gradatie van kleur, naar 2 tinten lichter naar de punten toe. Anders dan bij het contrasterende van een ombre-kleuring, is het belangrijk dat bij BabyLights het geheel er natuurlijk uit moet zien. Alsof je heerlijk 2 weken op het strand hebt gelegen.

Deze kleuringen kunnen je coupe en de algehele uitstraling een extra ‘lift’ geven! En voor diegene die hun haarkleuren soms een beetje spannend vinden; dan is dit een kleur die je zeker moet uitproberen. Laat je adviseren in een van onze salons welke kleur het beste bij jou staat

Plaats een reactie