Haarverzorging: ook voor mannen!

Ook voor mannen is het belangrijk om je haar goed te verzorgen zodat het er gezond en fris uitziet. Mannen opgelet: vrouwen houden niet van onverzorgd, vet haar. Dat je coupe er goed uit moet zien is een feit, maar fixatie is hierbij belangrijk. Het moet er wel zijn, maar het mag er niet bovenop liggen want een natuurlijke look is het mooist.

Wij geven je een aantal tips! Zou je advies willen over je coupe, kom dan eens langs in één van onze Trend Team salons en laat je adviseren.

1. Reinig je haar
Hoe vaak moet je je haar wassen? Om je haar in goede conditie te houden is het belangrijk dat je je haar niet elke dag een wasbeurt geeft. Probeer er twee dagen tussen te houden, zodat je haar gewend raakt aan dit ritme.
Welke shampoo je het beste kunt gebruiken, hangt af van je haartype. Bij Trend Team raden we de REDKEN shampoo’s aan. REDKEN heeft een speciale mannenlijn, met voor elke haartype een andere shampoo.

2. Het stylen van het haar
Ben jij een man die graag zijn haar in model brengt? Let dan op dat het natuurlijk blijft. Te veel stylingsproducten in het haar is niet mooi. Je wilt dat je kapsel goed in model zit en een gezonde volle uitstraling heeft waarbij veerkracht net zo belangrijk is.

Wij adviseren de stylingsproducten van REDKEN. Deze stylingsproducten geven een subtiele glans zonder vettig over te komen.

REDKEN Flex lijn: vormt en definieert, matte finish, maximum controle, ideaal voor kortere haarstylen.
REDKEN Texture lijn: creëer grove, spannende definitie en een intens matte textuur voor stoere looks.
REDKEN volume lijn: de revolutionaire, luchtige textuur geeft het haar een intense volume zonder te verzwaren.